GAMER SZÜLETÉSNAP

Győr első születésnapi és e-sport központjában

Fortnite, Minecraft, JobSimulator, GT2 ezeknek a játékoknak a népszerűsége óriási a gyerekeink körében. Ezért ha erre építjük a születésnap tematikáját biztosan nem lövünk mellé.

Vannak amikkel ők is nap mint nap játszanak és vannak olyanok is, amiket csak kedvenc YouTube-ereik videóin láthatnak, mert vagy nincs meg otthon a megfelelő eszköz, hogy ki tudják próbálni, vagy egyszerűen nem tudunk, akarunk megvenni nekik minden játékot, amivel lehetséges, hogy csak egyszer játszanak…

Gamer születésnapjainkon ezeket a játékokat próbálhatják ki megfűszerezve egy kis közösségi és verseny élménnyel. A digitális játékok előnye, hogy könnyen korosztályhoz igazítható, így egyaránt le tudjuk kötni a 8 éveseket és kihívás elé tudjuk állítani a tinédzsereket vagy akár a szülőket is.

Foglald le most a születésnapot

Mi az amit kapsz?

Gyermekedre szabott program
2 animator
Korlátlan snack és üdítő fogyasztás
Kizárólagos teremhasználat
Minőségi születésnapi meghívók

Mi az amit nem?

Sablonos születésnap
Tömegnyomor
Ehetetlen torta
Kellemetlen élmények

Így zajlik a születésnap

Megterített asztalokkal várunk titeket a 2 órás programra. Amíg mindenki meg nem érkezik a korai vendégek egy kis YouTube videó válogatásból megismerhetik a kipróbálható játékokat.

 

Amikor összegyűlt a banda leülünk az asztalhoz, animátorunk ismerteti a programot és a szabályokat, valamint röviden bemutatja a játékok helyes használatát.

Amint ezzel készen vagyunk indulhat a játék.

Foglald le most a születésnapot

A ti döntésetek, hogy digitális triatlonban (Beat Saber, PistolWhip, GranTurismo) méritek-e össze tudásotokat, megmérkőztök egy kvíz játékban (knowledge is power, PS4), csapatban harcoltok a tölgyfa ellen (Acron, Oculus) vagy inkább egyéni játékokat próbáltok ki felváltva (Minecraft VR, AngryBirds VR, Jobsimulator VR, FallGuys, stb.)

 

Erre kb. másfél órátok van. Közben, ha megéheztek, akkor tudtok fogyasztani a snackekből és az üdítőkből, amiket mi biztosítunk. Miután mindenki mindent kipróbált jöhet a torta (amit ti hozhattok, csak a blokkja legyen nálatok), majd a köszöntés, amihez egy nagy képkeretet biztosítunk, hogy jó fotókat tudjatok csinálni.

Amikor lejár a 2 óra búcsút veszünk egymástól. Nem kell már csinálnotok semmit csak összeszedni az ajándékokat a romokat majd mi eltakarítjuk.

Foglald le most a születésnapot

Nem szeretnénk abba a kellemetlen helyzetbe hozni, hogy valakinek nemet kelljen mondanod, ezért mi nem fejenként számoljuk a díjat. 6-12 fős létszámmal érdemes számolni, így jut ideje mindenkinek élvezhető ideig minden játékot kipróbálni. Ajánlott korosztály 9+.

Ennek a programnak a normál piaci ára kb. 50 – 60 000 Forint. Tekintve, hogy egy VR szemüveg bérleti díja 4-5000 Forint egy órára és mi ebből biztosítunk 12 darabot plusz még 6 másik kütyüt (autóverseny szimulátor, Xbox, PS, Retro konzol) 2 órára. Valamint 2 animátort, aki a gyerekkel foglalkozik és korlátlan üdítő és snack fogyasztást.

A célom, hogy kialakuljon egy jó közösség, ezért is hoztuk létre a TEE-REX klubot, aminek tagjaként 60 000 Forint helyett 39 000 Forint áron ünnepelhettek.

Ha szeretnél egy felejthetetlen születésnapot rendezni gyermekednek, akkor foglalj időpontot.

A következő lépéseket kell még megtenned ahhoz, hogy egy igazán különleges születésnapja legyen gyermekednek.

  1. Válassz az alábbi szabad időpontok közül
  2. Add meg, hogy hányan jönnétek és a számlázáshoz szükséges adatokat
  3. Emailben visszaigazolást és számlát küldünk neked, ami alapján be tudod fizetni az előleget.
  4. Töltsd le a sablon meghívót, vagy gyere be hozzánk a szükséges mennyiségért és adjátok át a vendégeknek.

A születésnap lefoglalásakor 15 000 Forint előleg befizetését kérjük, amihez a következő oldalon kérünk be adatokat. Jelenleg banki átutalást, vagy kp fizetést (a helyszínen) lehet választani. Az online és helyszíni bankkártyás fizetés ügyintézése folyamatban van, de jelenleg nem lehetséges.A foglalástól számítva maximum 4 nap áll rendelkezésre a díj befizetésére, utána az időpontot töröljük.Születésnapot legkésőbb a kiválasztott dátum előtt 2 nappal lehet foglalni (ez esetben a foglalót azonnal kell fizetni). A már megrendelt szülinap paraméterein legkésőbb 2 nappal a rendezvény előtt lehet változtatni.