NERF SZÜLETÉSNAP

Győr első születésnapi és e-sport központjában

A méltán elsöprő sikerű számítógépes játékok (Fortnite, PUBG, BrawlStarrs) népszerűségét kihasználva mozgatjuk meg a gyerekeket.

Nehéz manapság a gyerekeket kimozdítani a kütyük elöl, ha tehetnék szinte egész nap játszanának, ezért kedvenc játékaik világát idézzük meg a valóságban és néhány óráig kedvenc karaktereik bőrébe bújhatnak.

Nerf szivacslövő fegyverek, fedezékek, akadályok és puha talaj (tatami) garantálják a játékélményt.

Foglald le most a születésnapot

Mi az amit kapsz?

Gyermekedre szabott program
2 animator
Korlátlan snack és üdítő fogyasztás
Kizárólagos teremhasználat
Minőségi születésnapi meghívók

Mi az amit nem?

Sablonos születésnap
Tömegnyomor
Ehetetlen torta
Kellemetlen élmények

Így zajlik a születésnap

Megterített asztalokkal várunk titeket a 2 órás programra. Amíg mindenki meg nem érkezik a korai vendégek körbejárhatják és kicsit alakíthatják a pályát.

Amikor összegyűlt a banda leülünk az asztalhoz, animátorunk ismerteti a programot és a szabályokat, valamint röviden bemutatja a játékok helyes használatát. Ezután jöhet a játék, amiben 10 különböző játékmódból választhattok. Ezen a programon csak a játék után jön a torta (amit ti hozhattok, csak a blokkja legyen nálatok), majd a köszöntés, mert a játék intenzitása miatt jobb nem teli hassal nekiállni.

Foglald le most a születésnapot

A játék közben rövid pihenőket tartunk, amikor frissítő üdítőket szolgálunk fel és a nagyon éheseknek egy kis snacket. A program végén búcsút veszünk egymástól. Nem kell már csinálnotok semmit csak összeszedni az ajándékokat a romokat majd mi eltakarítjuk.

Foglald le most a születésnapot
zoon születésnap, győr játékterem

Ennek a programnak a budapesti ára 5500 Forint/fő és minimum 10 főt számolnak. Nem szeretnénk abba a kellemetlen helyzetbe hozni, hogy valakinek nemet kelljen mondanod, ezért mi nem fejenként számoljuk a díjat, hanem a minimumot vagyis 55 000 Forintot kérünk.

A célom, hogy kialakuljon egy jó közösség, ezért is hoztuk létre a TEE-REX klubot, aminek tagjaként 55 000 Forint helyett 39 000 Forint áron ünnepelhettek.

Szerintünk 6-12 fős létszámnál lehet igazán élvezetes csatákat vívni. Ajánlott korosztály 9+.

Ha szeretnél egy felejthetetlen születésnapot rendezni gyermekednek, akkor foglalj időpontot.

A következő lépéseket kell még megtenned ahhoz, hogy egy igazán különleges születésnapja legyen gyermekednek.

  1. Válassz az alábbi szabad időpontok közül
  2. Add meg, hogy hányan jönnétek és a számlázáshoz szükséges adatokat
  3. Emailben visszaigazolást és számlát küldünk neked, ami alapján be tudod fizetni az előleget.
  4. Töltsd le a sablon meghívót, vagy gyere be hozzánk a szükséges mennyiségért és adjátok át a vendégeknek.

A születésnap lefoglalásakor 15 000 Forint előleg befizetését kérjük, amihez a következő oldalon kérünk be adatokat. Jelenleg banki átutalást, vagy kp fizetést (a helyszínen) lehet választani. Az online és helyszíni bankkártyás fizetés ügyintézése folyamatban van, de jelenleg nem lehetséges.A foglalástól számítva maximum 4 nap áll rendelkezésre a díj befizetésére, utána az időpontot töröljük.Születésnapot legkésőbb a kiválasztott dátum előtt 2 nappal lehet foglalni (ez esetben a foglalót azonnal kell fizetni). A már megrendelt szülinap paraméterein legkésőbb 2 nappal a rendezvény előtt lehet változtatni.