Táborok

Kiscsoportos tematikus táborainkkal garantáltan megmozgatjuk a gyermekek testét és agytekervényeit, miközben felejthetetlen élményekkel gazdagodnak.

Játszva fejlesztünk

A táborainkra egyaránt jellemző, hogy játékosan fejlesztenek. A legmodernebb technikai eszközökkel, egyedileg fejlesztett társasjátékokkal játszunk. Izgalmas, készségfejlesztő, szituációs gyakorlatokkal egészítjük ki a tematikus foglalkozásokat.

A táborok végére a gyerekek jobban megismerik önmagukat. Megtanulják biztonságosan használni a virtuális teret. A foglalkozások során megtapasztalják a csapatban dolgozás, a közös munka, az együtt elért cél örömét.

Amit biztosan minden táborban megkapsz

Odafigyelést

16 gyerekekkel 2 táborvezető és 2 segítő foglalkozik, így mindenkire jut figyelem

Étkezést

Napi háromszori bőséges étkezést biztosítunk a gyerekek számára

Profi animátorokat

Táborvezetőink pedagógia végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkeznek

Ajándékot

Amit haza vihettek magatokkal a táborból örökre szóló emléknek

Válassz a táborok közül és foglalj időpontot!

Szerezz Te is gyermekednek egy különleges nyári élményt!
Gyertek a barátokkal, testvérekkel vagy több táborba is és mi ezt kedvezményekkel háláljuk meg.

07.04. – 07.08.
GAMER
TÁBOR
Részletek
08. 01. – 08. 05.
GAMER
TÁBOR
Részletek

GAMER tábor

Avagy mozogj játszva!

Gép előtt ülve már nagy harcos vagy? Milyen lenne, ha ez valósággá válna? A táborban hasznodra lesz az eddig megszerzett tudás, de velünk szintet is léphetsz! Célozz, lőj, taktikázz!

A tábor során a csapatok felváltva mérik össze az erejüket Brawl Starsban, Fifa-ban és Fortnite-ban, közben átbeszéljük a taktikát, a csapatban betöltött feladatokat. Ebben az egyetem profi e-sportolói lesznek a segítségünkre.

Digitális triatlonban is kipróbálhatja magát mindenki, amin három mozgásvezérelt játékban szerezhetnek pontokat (VR, Nintendo FitRing)
Tudtad, hogy egy jól összerakott digitális edzéssel egy óra alatt akár 400-600 kalóriát is el lehet égetni?

A nap további részében a Battle Royale játékokat (Fortnite, PUBG, BrawlStars) a valóságba ültetjük. 400 négyzetméteres judo termünkben szivacs padló, óriás szivacskockák és a legmodernebb Xshot Chaos Orbit szivacslövő fegyverek biztosítják az önfeledt szórakozást és a dinamikus csatákat.

  • Korosztály: 9-14 év
  • Időpontok:
    07.04.-07.08.

    08.01.-08.05.

  • Győr, Puskás Tivadar u. 8.
    (Vital Judo – ZOON Sport és Élményközpont)

A táborok ára egységesen 45 000 forint. Május 31-ig 39 000 forint.
Gyertek többen vagy több táborba és spóroljatok!

A tábor ára tartalmazza az étkezések, belépőjegyek és kellékek árát.
Két tábor vagy több fő foglalása esetén fejenként 2000 Forint kedvezményt biztosítunk.
A jelentkezés véglegesítése a 15 000 forintos előleg befizetésével történik.

Tovább a foglalási oldalra
Általános tudnivalók

A jelentkezés határideje: a tábor kezdési időpontja előtt 1 héttel bezárólag, ill. amíg a létszám betelik. Részvételi díj visszafizetése: 1-1 napra, illetve egész hétre csak betegség esetén, orvosi igazolás ellenében tudunk, amennyiben a szülő az adott napon reggel 9 óráig jelzi a hiányzást. Egyéb ok miatt részvételi díjat visszafizetni a tábor kezdési időpontját megelőző 2 héttel bezárólag tudunk. Illetve abban az esetben, ha a törvényi szabályozás tiltja a táborok tartását. A táborok díja a reggelit, ebédet és az uzsonnát is tartalmazza. A táborokat minimum 10 fő jelentkezése esetén tudjuk indítani. A táborozó gyermekek számára 7.30-tól 9 óráig és 16-tól 17 óráig gyermekfelügyeletet biztosítunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy a táborokban KIZÁRÓLAG EGÉSZSÉGES, TÜNETEKET NEM MUTATÓ, MAGÁT EGÉSZSÉGESNEK ÉRZŐ GYERMEK VEHET RÉSZT! A táborozáson résztvevő kiskorú gyermek egészségügyi alkalmasságát a gyermek törvényes képviselőjének (a szülői felügyeleti jogot gyakorló személynek) kell igazolni a táborozás megkezdése előtt négy napon belül kiállított nyilatkozattal. Az ehhez szükséges nyomtatványt emailen küldjük. A programváltozás jogát fenntartjuk!