UKIDO SZÜLETÉSNAP

Győr első születésnapi és e-sport központjában

Az uKIDo játékos mozgásfejlesztés gyakorlatait és szakképzett oktatóit alapul véve hoztuk létre ezt a születésnapot. Ahol a gyerekek önfeledten ugrálhatnak, bunkfencezhetnek.

Játékos mozgásfejlesztés, avagy hiánypótló, korosztály specifikus edzés óvodás gyerekeknek – ez az uKIDo. A Kovács János IV DANOS dzsúdó mester által megálmodott és 2011-ben útnak indított kezdeményezés, mára becsempészte az óvodás kisgyermek életébe a játékos, ugyanakkor fejlesztő testmozgást.

Ezeket az edzéseket annyira élvezik a gyerekek, hogy a legjátékosabb elemeiből összeállítottunk egy születésnapi programot, ami leköti a kicsik energiáját 2 órára.

 

 

Foglald le most a születésnapot

Mi az amit kapsz?

Gyermekedre szabott program
2 animator
Korlátlan snack és üdítő fogyasztás
Kizárólagos teremhasználat
Minőségi születésnapi meghívók

Mi az amit nem?

Sablonos születésnap
Tömegnyomor
Ehetetlen torta
Kellemetlen élmények

Így zajlik a születésnap

Megterített asztalokkal várunk titeket a 2 órás programra. Amíg mindenki meg nem érkezik a korai vendégek már kipróbálhatják az akadálypályát.

Amikor összegyűlt a társaság leülünk az asztalhoz, animátorunk ismerteti a programot és a szabályokat. Ezután következnek az animált játékok, ahol ügyességi, csapat és egyéni versenyek váltják egymást. Végül miután kimozogtuk magunkat jöhet a torta (amit ti hozhattok, csak a blokkja legyen nálatok), majd a köszöntés.

Amikor lejár a 2 óra búcsút veszünk egymástól. Nem kell már csinálnotok semmit csak összeszedni az ajándékokat a romokat majd mi eltakarítjuk.

Foglald le most a születésnapot

Ha szeretnél egy felejthetetlen születésnapot rendezni gyermekednek, akkor foglalj időpontot.

A következő lépéseket kell még megtenned ahhoz, hogy egy igazán különleges születésnapja legyen gyermekednek.

  1. Válassz az alábbi szabad időpontok közül
  2. Add meg, hogy hányan jönnétek és a számlázáshoz szükséges adatokat
  3. Emailben visszaigazolást és számlát küldünk neked, ami alapján be tudod fizetni az előleget.
  4. Töltsd le a sablon meghívót, vagy gyere be hozzánk a szükséges mennyiségért és adjátok át a vendégeknek.

A születésnap lefoglalásakor 15 000 Forint előleg befizetését kérjük, amihez a következő oldalon kérünk be adatokat. Jelenleg banki átutalást, vagy kp fizetést (a helyszínen) lehet választani. Az online és helyszíni bankkártyás fizetés ügyintézése folyamatban van, de jelenleg nem lehetséges.A foglalástól számítva maximum 4 nap áll rendelkezésre a díj befizetésére, utána az időpontot töröljük.Születésnapot legkésőbb a kiválasztott dátum előtt 2 nappal lehet foglalni (ez esetben a foglalót azonnal kell fizetni). A már megrendelt szülinap paraméterein legkésőbb 2 nappal a rendezvény előtt lehet változtatni.